Vilken varm dag!

Idag var det riktigt hett, lite typiskt.......stranden hade passat bra om man säger så. Men vi har haft en rolig dag på Zoo. Vi såg även ormar, sjökor, ödlor, fiskar av många olika slag, och fåglar i massor, olika apor mm. Hit åker vi fler gånger.
Middagen passade vi på att ta på vägen hem, det blev Olive Garden, supergott ! 
Fredrik har packat för att åka till Los Angeles i morgonbitti. Han ska vara borta i 9 dagar nu, och ska även till San Fransisco och Las Vegas, tråkigt att han är borta så länge.....
Nu ska vi se en film, innan det är dags att sova.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Ni kanske ska ta och anställa en barnflicka ett par timmar i veckan. Då kan hon hjälpa barnen med läxorna och så får de naturligt snacka lite engelska även efter skolan. När barnen sedan har kommit in i skolan och så lite mer kanske barnflicka kan stanna över natt någon gång ibland och då kan du följa med din man om han gör några roliga resor, typ till Las Vegas. Vilken strålande idé va?

2008-09-03 @ 12:39:26
Postat av: en vän

Eller annars kan du åka iväg så kan Fredrik ta hand om barnflickan

2008-09-03 @ 15:48:35
Postat av: Carina

Fy fasen vad det skulle vara bra! Det är dessa läxor som oroar mig!!!! Det är bara hur man ska få tag på en........Imorse pratade jag med en mamma vid bussen, och hon sa att vi kunde komma hem till dom o göra läxorna tillsammans med deras barn nån gång om vi ville, och så kan barnen leka oxå, så det är ju toppen.

2008-09-03 @ 18:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0