Lite shopping blev det.....

Ankita hittade en cykel, en begagnad sådan. Hon skulle åka tillbaka senare i eftermiddag för att hämta hem den, får väl höra imorgon om hon gjorde det. Innan vi åkte hem så var vi inne i en affär som har lite allt möjligt. Jag köpte mjukisbrallor och en nike t-shirt, för inga pengar alls, plus ett par kuddar och ett träningsgummiband (vet inte vad det heter?) , får väl se om jag kommer använda det....
Olle har fått sin första kalas inbjudan idag. Det är Zain som fyller 8 år, (Jasmyns bror, de åker tillsammans på bussen varje dag) han ska ha kalas på söndag i nån slags park; Hillsboro River State Park, och det är dinosaurie tema. Kul att de bjuder oss, alla är väldigt snälla och hjälpsamma här! Man känner sig välkommen helt enkelt.
Annars har vi bara varit hemma idag, gjort läxor och så. Pratade med Freddan nyss som är tillbaka i Las Vegas igen(efter en tripp till Atlanta och en mässa där) och han hade just varit med om den läskigaste flygresan hittills, hualiga! Tänk er när syrgasmaskarna trillar ner, och folk börjar skrika.......Men men, allt gick bra tillslut!



Kommentarer
Postat av: syster malin

Men fyy faan!! Det är jobbigt nog ändå o flyga... Tur att det gick bra!

2008-09-09 @ 05:28:16
Postat av: Sophia

Vet du att det redan känns som om ni har bott där i flera år! Härligt att ni anpassar er så bra och att amerikaner verkligen är gästvänliga människor.

2008-09-09 @ 07:37:57
Postat av: Nina

Usch och fy!Skönt att han är på backen igen. Börjar fundera på om jag kan ta båten till er istället...

Kram på er!!

2008-09-09 @ 08:32:17
Postat av: Toja

Håller med Nina - vill inte höra något sådant mera nu innan resan! Hugah!

KRAM

2008-09-09 @ 14:33:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0