Sea World!

Vilken dag vi haft! Helt perfekt "park" väder, varken stekande sol eller ösregn. Dagen började väldigt tidigt för vissa, Olle o Freddan kom iväg på hockeymatch redan vid 05,30! Ingen av oss andra orkade masa oss upp och följa med.....Det var Olles premiär match, och det gick jättebra. Vinst med 7-4 och Olle gjorde 3 mål och 2 assist, så han var väldigt nöjd när de kom hem igen. 
Det första vi började med när vi kom till Sea World var att kolla på det som oxå är det bästa, Späckhuggarna och Shamu! Vilken show det är, den måste ses för man kan inte förklara hur fantastiskt det är! Men även Blue Horizons; som är en show med delfiner, fåglar och stuntmän och showen med Clyde och Seamore; sjölejonen och piraterna är jättebra. Sen såg vi även Pets Ahoy där hundar och katter, grisar, fåglar, råttor och en skunk mfl var roliga. Ett par karuseller blev det oxå, en slags Flumride så vi blev blöta, och en bergodalbana. Vi avlsutade dagen som vi började, vi var bara tvugna att se Späckhuggarna igen:) 


Kommentarer
Postat av: syster malin

Åhh, det skulle jag vilja se!

2008-10-06 @ 05:40:19
Postat av: Nina

Ja, visst är det häftigt!! Helt otroliga djur!!

Var där.. ja när var det nu då, insåg helt plötsligt att det var rätt många år sedan. Att jag hunnit bli så gammal!

Hälsa alla Åkermarkare, kram

2008-10-06 @ 08:41:56
Postat av: Toja

Bra jobbat Olle - det kallar jag premiärmatch! Hoppas vi får se både dig och Fille spela match när vi kommer - men då får du se till att matchtiderna blir mer mänskliga :)

2008-10-06 @ 09:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0