Onsdag eftermiddag

Av 14 personer så är vi bara 5 här hemma just nu. Lasse o Linda Arvid o Elsa har åkt till Sarasota för att träffa bekanta där. Mange o Toja Simon o Filip har åkt till Brandon för att shoppa lite. Jag Ida Alva Sara och Olle är hemma o har det lugnt o skönt. Skypade precis med Freddan som satt på flygplatsen i Detroit för att flyga vidare till Chicago, imorgon kommer han hem igen!

Kommentarer
Postat av: syster malin

Det va kul o skypa med er igår, vi vaknade till frost här idag o -2.7 Så kallt har ni väl inte ändå? Hoppas temperaturen stiger snart! Nu ska vi äta frukost o sen ska vi hämta Ivar som har sovit på fritids inatt, kraam!

2008-10-30 @ 07:27:11
Postat av: Jennie

Hej Carina,



Vad skoj med massa besök från Sverige.



Idag kom första snön här hemma så det är kallt. Brrr, lite väl tidigt tycker jag, MEN det positiva är ju att snart drar skidsäsongen igång igen :0)Nice!

Ha en härlig helg med kompisarna.

Kram kram

2008-10-30 @ 17:55:01
Postat av: Sophia

Just nu har jag mycket svårt att förstå att man bestämmer sig för att dra till Florida på 1 år eller fler. Vem vill missa första snön, de vackra flingorna som faller från skyn och lägger sig så fint som ett lätt vitt täcke på backen. För det kan ju inte vara så att det är snöblandat regn(med betoning på regn) som gör att man är klippt genomsur när man väl kommer hem från att ha kryssat mellan vattenpölarna. Jag avundas er intet!!!! :-)

Hälsa så mycket till Dojjan med entourage.

2008-10-30 @ 18:23:56
Postat av: Carina

Ååååå, vilken poet du är Sophia:) Men jag avundas er lite faktiskt! Skypade med Jenny o fick se den fina snön, mysigt!!!! Sen att det blir blask är ju mindre mysigt förstås.......

Kram till er alla o ha en underbar helg!

2008-10-30 @ 19:22:35
Postat av: Lasse

efter att jag har läst några inlägg så känner jag mig manad att bidra med en kort reflektion från en dag i Tampa. det är inte det allra enklaste när man måste börja dagen med sovmorgon och sedan vakna upp till strålande sol och tindrande värdinna som välkomnar med nybryggt kaffe! Att sedan behöva frångå årstidens rutiner och endast sätta på sig och barnen skjorts gör att min hjärna slår kullerbytta och det går åt onödigt mycket energi. Men det slutar ju inte där utan sedan skall vi behöva vistas i solen, när det ågerigen är ÖVER 25 grader, puh........ vita stränder och billig shopping.(det blir att köpa fler väskor), f... va jobbigt och bära. När vi väl är hemma så är jag så helt utsjasad att jag bara MÅSTE ta ett glas vin (vissa dagar måste jag byta med öl) och återigen behöva utsättas av en solnedgång och god mat, vilket resulterar i att när barnen vaknar på nätterna är jag trööööööttttt. Vi blir nog kvar (vet ej om jag klarar omställningen tillbaka)

2008-10-30 @ 23:37:31
Postat av: Sophia

Hahahaha, vilka poeter de är de däringa Skänningeborna!

2008-10-31 @ 07:00:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0