Nu är det tomt här......

Farmor och Farfar har åkt hem! De sitter på flyget just nu.......Kl  13,00 kom taxin och hämtade upp dom, och det blev verkligen tomt när de åkt. Vilken tur att vi får nya gäster snart! Det gör att allt känns lite lättare då:)
Kl 15,00 var jag på skolan och hade kvartsamtal för Olle. Det var jag, miss Broxson som är hans klassfröken, miss Salim som han har i matte och science och miss Garcia som är hans extra hjälpfröken (för språkets skull) Han och Ida går även i ESOL klass, vilket står för English for Speaking Other Language (nåt sånt). De var så imponerade av honom! Tyckte att han kommit mycket längre än vad de hade förväntat sig. Han är även delaktig under lektionerna och räcker upp handen o så, visst är det bra?! Och hans klasskompisar blir stolta över honom när han kan saker, så söta.......
Olle o Freddan stack iväg på hockeyträning vid 17-tiden. Fille har varit med en kompis och Ida fick vara ensam en stund för jag har varit på smyckes party ikväll! Blev bjuden hem till Shiraz som jag träffar varje morgon vid bussen. Och det var verkligen trevligt! Hon bjöd på hur mycket gott som helst, plockmat och drinkar o vin:) Alla är jättetrevliga, och det är kul att få träffa de som bor här på området.......
Kolla in www.silpada.com , fanns väldigt mycket fint.....Jag köpte 2 ringar.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Men så duktig! Räckte vi någonsin upp handen under någon lektion? Gjorde vi det lär det ju inte ha varit på engelskan i alla fall. Heja barnen!

2008-10-11 @ 08:14:08
Postat av: Toja

Smyckesparty - vad kul! Låter som ni börjar komma in bra i ert nya liv. Och Olle - så duktig han är. Helt otroligt vad ungar kan anpassa sig och börja passa in bra. Håller med Sophia - jag vågade knappt räcka upp handen i min egna klass :).

Sophia - jag håller utkik efter dig på Ladies Night ikväll.

Kram på er alla och ha en härlig helg!

2008-10-11 @ 10:29:12
Postat av: Marie

Var inne o kollade på sidan med smycken, va fina!! Vill ha de 5 ringarna som hörde ihop, den med den stora stenen o 4 smalare, vad kostade den? Dyr som attan säkert!

2008-10-12 @ 14:06:10
Postat av: Carina

Ja, den var med bland mina favoriter! den kostade 64 dollar, sen lägger de på ca 7% i skatt......

2008-10-12 @ 17:09:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0