High School Musical 3

Det blev en riktig tjej eftermiddag/kväll! Linda, Alva, Ida och jag var iväg på bio redan vid 16-tiden, och vi tyckte filmen var jättebra! Efter bion så åkte vi o käka middag på Maccaroni Grill. De andra var på hockey match i Brandon där Olle spelade och vann med 6-1. Olle gjorde 2 mål. Fille låg hemma o sov, fick feber o halsont på eftermiddagen. Imorgon är det Ellenton och outleten som gäller! Fille ska egentligen spela 2 matcher där imorgon, en kl 10,00 och en kl 15,00 och ishallen ligger precis bredvid outleten. Så det kan bli både hockey och shopping:) Men det beror ju på hur han mår förstås.....

Kommentarer
Postat av: herr och fru Johnson

Visst var filmen bra. Vi såg den hela familjen. I kväll är det fest - ska bli super kul, alla happenings verkar klaffa. Ha en bra shopping och hejja Fille om du kan vara med. Grattis Olle till segern. Kram till er alla.

2008-10-25 @ 16:09:10
Postat av: Toja

Nu har även Sara o jag varit o kollat HSM - Sara tyckte den var toppen och vill gärna se den igen och igen och igen....

Ikväll är vi förpassade till sovrummet -Simme och co har intagit hemmet och har nu bestämt att alla ska sova kvar här oxå så nu är vardagsrummet omvandlat till hotell (eller vandrarhem eller jag vet inte...). Passar på att sno åt mig datorn i några minuter medan "sötisarna" är iväg och hämtar sovsaker. Imorgon ska det börja packas - och snart så står vi på farstukvisten:). Vi kan väl skypa imorgon och stämma av det sista. Ha det så bra och hoppas Fille kryar på sig!

Kram från oss alla

2008-10-25 @ 21:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0