Torsdag 6/11

Direkt efter frukost stack Toja o Co till stranden i Clearwater. Jag tvingade mig runt Cory Lake, det har ju blivit lite sisådär med motionen på sistone. Men jag har ju varit sjuk oxå, är faktiskt inte helt frisk än. Det halsonda kommer på morgnarna och kvällarna. Idag har det varit kanonväder! Jag som inte kunde vara med på beachen fick ligga ute i trädgården. Man ligger ju inte helt avslappnad o solar precis. Slumrade till några gånger o vaknade till med ett ryck, var livrädd att en alligator eller ett vildsvin skulle stå bredvid o stirra på mig. Så kom det faktiskt en racoon o gick förbi, och lite senare dessa två fåglar.........undra vad jag missade när jag låg där o sov...........

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hallå..Tänkte bara höra om ni varit kontakt med Jonas Wahlström ang erat härliga zoo..För jag tycker att det blir bara fler och fler, och så verkar de bara vara vid erat hus men men snart kommer ju Mait så då kan hon ju ta hand om djuren medans ni hittar på roliga saker för det frestar ju på att driva både zoo och gästgiveri..Ja du jag skulle nog slumra med ett öga öppet för man vet ju inte som sagt!!Hörs snart, hälsa alla.Kramar Lotta

2008-11-07 @ 08:04:42
Postat av: Sophia

Har varit lite sugen på safariresa på sistone men det räcker ju alltså med att komma till er. Ornitolog-Sophia skulle kalla fågeln för häger (fast de kanske inte finns i USA) :-).

2008-11-07 @ 08:14:44
Postat av: Jenny J

Personligen tycker jag att Freddan ska mejla Nicke för en uppdatering...verkar som lektionen i "farliga djur i Florida" inte fastnade som den skulle ;)

2008-11-07 @ 08:50:43
Postat av: Lasse

Imponerande att både Sophia och Lotta engagerar sig i djullivet! Om Sophia vill till afrika så kan jag verkligen rekommendera att åka till Cory Lake i Florida..... där finns arter som INTE finns i afrika. Mer spännande och framför allt större underhållning!!!

2008-11-07 @ 11:20:48
Postat av: Jennie

Ooops att du törs somna där...tycker att det är att utmana lite väl mycket. Kan du inte hålla dig inne i "buren"?

Kram

2008-11-07 @ 11:59:14
Postat av: Bäckis

Hej

Vi ska bada i karet snart Lennart ska förmodligen inte krypa ner i karet i kväll heller men det ska vi göra.

mvh Bosse Inga-Lill Lasse Anki Rickard

2008-11-07 @ 20:55:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0