Söndag

Började dagen i en kall ishall. Väldigt spännande match, Olles lag låg under med 1-4 inför tredje perioden, och då plötsligt vaknade nr 10 Akermark till liv:) 4 mål av Olle och vinst 5-4, vilken vändning! När vi kom hem så bytte man om från fleecetröja o mössa, till bikini! Superfint och varmt väder idag. Filip ringde en hockeykompis och hade turen att få följa med de o kolla på Lightning mot New Jersey Devils. Vi andra åkte till Macaroni Grill o käkade middag ikväll. Vår servitris kände igen oss (inte så konstigt) MEN hon undrade var vi hade lille Arvid:) Han charmade hela restaurangen sist vi var där nämligen! 
Vi skulle även ha träffat Amy (hon från Sverige) med familj idag. Men de hade hamnat på villovägar när de provkörde en bil idag. Nu har vi allafall bestämt att de ska komma hem till oss på tisdag kväll o käka middag, ska bli trevligt! Den här veckan har barnen ledigt från skolan ons-fre då det är Thanksgiving, skönt!!!

Kommentarer
Postat av: Toaj

Heja Olle - vilken härlig känsla det måste varit för dig att vända matchen så. Super!

Ser skönt ut med lite sol och värme - här är det snöoväder. Det är inte utan att man längtar tilbaka till solstolen. vilken liten söt alligator ni hittade som sällskap oxå :).

Förstår att servitrisen frågade efter Arvid - så förtjust som han blev i "brödservitrisen", ha ha.

Vågar man fråga vad ni slog till med på menyn denna gång???

Och sedan förstår ju inte vi hur man kan förvilla bort sig i Tampa - det är ju bara att slå på den inbyggda GPS-en - eller.....?

Kram på er alla!

2008-11-24 @ 08:32:09
Postat av: Linda

Arvid kommer gärna tebax! Då kanske han till och med slår till o beställer Spagetti, som numera ingår i den speciella Arvid-dieten!

Kraamar

2008-11-24 @ 23:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0