Farsdagshälsning

Idag firar vi farsdag på beachen, hur har ni firat?
Många kramar till våra pappor; Östen Kjell Pelle och Björn

Och Simon och Sara hälsar till pappa Bengan!

Kommentarer
Postat av: Marie

Låter ju väldans trevligt att fira Fars dag på stranden, det funkar inte här! Regn o blåst(här blåser det ju iof alltid). Men Hugo tvingade ut sin pappa o åkte 4-hjuling en stund på fm. Han gav honom den sista boken av Stig Larsson,ljudbok då eftersom Jonas INTE läser böcker..=) Sen har vi slappat framför tv:n o kollat på Pippi o Emil!

Ha det bra allihop! /Kramar

2008-11-09 @ 19:53:17
Postat av: syster malin

Ja det låter ju inte helt fel! Martin fick frukost o strumpor och ett par skinnhandskar. Sen var vi ute o städade garaget o jag slipade o målade vitrinskåpet. Sen åkte Hilma o Martin till farmor o farfar o fikade på en underbart god hemmagjord princesstårta( som Ivar o jag fick smaka på senare) för vi var hemma o städa! Kraam!

2008-11-10 @ 05:40:11
Postat av: Martina

Hej på er! Vi firade också idag. Vi åt glasstårta o Anders fick ljudboken aldrig fucka upp som han redan hade lyssnat på. Typiskt.

Nu vill Wille skriva något....Jag fixar håret inför festen i em.

Vi har bakat 3st sockerkakor som ska bli tårtor. Och wille har festdukat med långbord, jag har hjälpt till jätte lite. Wille vill berätta att han har köpt jätte roliga ballonger. Han vaknade 07.30 och undrade när hans kompisar kommer, sen dess har det varit full rulle.

Kram Kramvczsert3löäåpo=pussar William o Martina

2008-11-10 @ 09:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0