Min första gästbloggaren; Jenny Johnson

Vill egentligen inte detta - känns som det där avskedet som man inte vill vara med om.. men nu är det ett faktum.
 
Vi har haft en helt underbar semester tillsammans med fam Akermark (obs amerikans stavning) precis som vi brukar ha men skillnaden är ju bara att nu ska vi åka hem och de stannar kvar och så brukar det inte vara. Det känns konstigt och inte kul!! Men kul är att vi får fler chanser att komma tillbaka Tampa Florida och Cory lake drive och våra bästisar. 
Shopping i mängder (we like:-)),  stranden, god mat, härliga restaurangbesök, Universal Studios i Orlando, mer shopping, poolen och det softa livet på Cory lake drive 10586, power walks nästan varje dag (Carina & Jenny), killarna har spelat tennis i värmen, naglar och pedikyr, ännu mer shopping... varit på Olle & Ida´s skola och sett hur den ser ut, shoppat lite till och ätit & druckit gott. 

I dag lördag har Nicke, Grädde och barnen varit på en national/natur-park och sett alligatorer, sköldpaddor, stora fiskar, rosa maskar som såg ut som rosa bajskorvar (enl. Hanna & Ida) och haft en jätte härlig utflykt. Carina & jag har också haft en härlig utflykt med shopping. Vi har köpt ljuslyktor till Carinas uteplats och lite annat smått och gott. I kväll har vi haft sista basketmatchen för denna gång sen har vi grillat och ätit potatisgratäng (äkta svensk) och ätit amerikanska muffins till efterrätt. Nu ska vi bara dricka massor av vin, spela kort och kramas och planera för nästa träff. 
Alla våra kramar och pussar till Carina, Grädde, Filip, Ida och Olle från Jenny, Nicke, Vigge & Hanna.

Kommentarer
Postat av: Linda o Martina

Där kom det en liten tår!

Kram kram

Linda

2008-07-27 @ 09:41:29
Postat av: syster Malin

Ja jag kände det med..

2008-07-27 @ 09:51:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0