Dags att sova...

Nu har vi spelat klart kortomgången från igår, och nu kom jag sist. (Fredrik vann). Ida mådde illa när vi kom hem, vi var o åt på en italiensk restaurang, så hon sover redan. De andra har hunnit med ett dopp i poolen, men nu är det dags att sova. Imorgon är det sista dan innan fam Johnson åker hem, så jag tänkte att Jenny ska få skriva ett inlägg på bloggen. Hon får bli min första gästbloggare:) 
Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Toja

Åh vad ni har hunnit med mycket under de dagar vi har varit iväg. Vi har nu precis kommit hem från fem fantastiska dagar i Halmstad. Känner mig så lycklig över att jag i år har lyckats pricka in sommarvärmen i Sverige så precis. Playan i Tylösand är fantastisk - för att vara Sverige :). Campingen vi bodde på var dock inte lika inbjudande - men den var tydligen ökänd i de lokala trakterna och vi har fått många goda skratt av allt vi sett och upplevt där. Fick dock lite backflash från vår husvagnssemester på Böda sand för ett antal år sedan. Då liksom nu hade vi ju väldigt tur med vädret vilket nästan är en förutsättning för att man ska få för sig att campinglivet faktiskt är ganska charmigt och mysigt :). Och vi roade nog våra grannar ganska bra när vi fyra vuxna stod och vred och vände på pinnar till yttertältet och försökte tyda den ritning som min kära mor gjort åt oss. Men sedan förbarmade de sig över oss och kom och hjälpte till - och vips så stod det där så fint och vi kunde flytta in, hi hi.

Men som sagt - nu är vi tillbaka i civilisationen och förhoppningsvis även bättre internetförbindelser. Så jag siktar på lite Skype-kontakt imorgon. För nu längtar jag något fruktansvärt efter dig - och det blir ju inte bättre när jag läser dina gästbloggares inlägg och dina vänners kommentarer.

Massor med kramar till er från oss!

2008-07-27 @ 22:26:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0