Äntligen!!!!

Nu har vi ju varit framme ett tag här, som alla vet:) Sen är det ju det där med internet! Just nu känner jag mig som värsta datasnillet, hihi. Familjen sover och jag är jättepigg, kl är 06.45 på morgonen här. Tänkte att jag skulle göra ett försök att komma ut på internet och vips så funkade det!

Flygresan över gick jättebra! Hur smidigt som helst faktiskt. Väldigt små plan dock, och Freddan som alltid annars flyger business,(men inte nu med familjen?), och Filip som hade förväntat sig gott om plats, egen tv-skärm osv blev väldigt besvikna! Kändes som en vanlig charterflight. Så nu vet ni det alla som jag har bokat in på samma rutt över jul o nyår;)
Men vi andra klagade inte. Stackars Ida fick förvisso ett helt glas juice i knät av flygvärdinnan, men hon var lika glad för det.

Väl framme i Tampa så tog jag o Ida o Olle taxi, medans Fille o Freddan hämtade vår hyrbil som vi ska ha i en månad tills vi har köpt en. Vi hade ju en hel del bagage, och faktiskt så var det inte så mycket som jag trodde. Några väskor vägde under 20 kg och ett par vägde över tillåtna 23 kg, och nej vi ville inte packa om väskorna som incheckningskillen frågade. Vi betalade hellre 600:- som det kostade. Allafall, vi åkte till vårt hotell Embassey Suite och checkade in. Alla var helt otroligt pigga o glada. Vi höll oss vakna till 22 innan vi somnade, och käkade middag på hotellet.

Ja sen hände det tråkiga. Vi hade glömt EN liten väska i bilen, som råkade vara Freddans handbagage med hans dator och våra visum o pass. Och jovisst, INBROTT i bilen, väskan borta! Fy fan vad man blir förbannad!!!! Hur kunde vi glömma den???!!!! Men polisen kom på mindre en 1 minut, helt otroligt. Så nu är det bara att avvakta o se hur det går med det.  Framrutan var smashad så vi fick åka ut till flygplatsen direkt och byta bil. De hade även snott gps:en som vi hade hyrt. Så vi bytte vår vita Dodge till en blå Chevrolet, gick smidigt. 

Därefter åkte vi till Fredriks jobb och hälsade på. Sen var ju alla såååå ivriga att åka till huset, och där fanns Karen, från Freddans jobb. Hon har hjälpt till med hur mycket som helst, vet inte vad vi gjort utan henne!
Barnen var så himla spralliga och glada, och de blev ju inte mindre spralliga när vi kom in i huset. Helt otroligt vilket hus!! Om vi inte trivs här i Tampa så kommer vi allafall stortrivas i huset! Bilderna som ni sett stämmer helt överens!
Vi har ju köpt möbler på IKEA i Orlando hemma från Sverige. Så nu var man ju helspänd på hur allt skulle passa o så. Tre killar jobbade från lunch till 22 igår kväll med att skruva ihop allt! Så snabba dom var! Skulle vi gjort det, så hade vi nog knappt varit klara till jul.......Allt blev superbra! Så idag ska vi checka ut från hotellet, sen måste vi åka o shoppa, jippi! Vi behöver allt om man säger så. Sänglinnen, porslin, grill, mer möbler, tv-apparater, telefon och MAT. Så vi har o göra om man säger så. Men jag säger bara vilken tur att vi kunde köpa så pass mycket möbler innan vi kom, även att vi fick chansa. Det hade varit fruktansvärt att åka runt o leta sängar, soffor osv. Barnens rum är helt möblerade nu! Nu är det småfix kvar bara.

De ska även komma o installera internet o tv idag, så förhoppningsvis kan jag blogga ikväll igen om allt fungerar!
Nu vill jag väcka familjen så vi kommer igång här:)

Tusen tack till Anders o Lasse som skjutsade ut oss till Arlanda! Och vilken överraskning att Alva följde med! Och inte nog med det, vem står på Arlanda mer???? Linda , Elsa o Arvid! Så himla kul det var, vi blev jätteglada!!!!

Kram till er alla, hörs snart igen!



Kommentarer
Postat av: Marie

Känns skönt med livstecken, o att allt gått så bra, förutom inbrottet... Nu har ni ju massa roliga saker att göra, shoppa, shoppa o shoppa!Visst Fredrik? O tänk så bra det funkade att ringa med Skype, helt otroligt!!! Ha det bäst!

/Kramar

2008-07-03 @ 13:49:10
Postat av: Farmor

Nu känner vi igen Carina igen!! Den underbart glada o positiva tjejen! Så skönt att höra att det blev så bra med huset. Tur att man är van att flyga charter, så man behöver ju inte ha så höga förväntningar på flyget till USA. Har ni hunnit med att prova poolen? Hoppas att vi kan skypa ikväll! Kramar!

2008-07-03 @ 14:30:23
Postat av: Syster Malin

Oh äntligen!!

Skönt att höra att ni mår bra och det är glada miner:))

man blir ju jättesugen på att åka direkt o hälsa på!!

Jag ska ha på datorn och hoppas på att vi kan skypa idag, ha det bra o hälsa dom andra!1

Puss o kram!

2008-07-03 @ 14:32:11
Postat av: Toja

Åhhhhh vad kul med en första rapport! Du må tro att jag har varit inne tusen gånger fast jag fick rapport av min kära bror igår om det tråkiga inbrottet i bilen och förstod att det skulle dröja.

Roligt att huset känns bra och gud vad roligt att åka omkring och shopa! Låter som ni har mycket att stå i och ser fram emot fler rapporter framöver.

Bamsekramar till er alla!

2008-07-03 @ 14:33:13
Postat av: Jennie

Helloo,

Va´ gott att ni är framme...Jag har kollat bloggen minst 10 ggr....håller på att bli beroende av internet Carina!!! Det du! Ha ha :0)

Osis med att just den väskan var kvar i bilen och att någon var tvungen att ta just den, men hoppas att det löser sig utan krångel.

Åh, vad skoj att få shoppa loss. Det passar ju dig, det är väl det du kommer göra nu närmsta året.



Nu ska jag boka sistaminuten resor åt folket :0)



Ha det så bra!

Kram ,kram

2008-07-03 @ 15:02:52
Postat av: Lotta

Härligt att ni är på plats..Men va tråkigt med inbrottet.Det var med värk i hjärtat och tårar på kinden jag läste din blogg innan ni kom iväg så det är så skönt att höra att du är på G igen.Din blogg är hur härlig som helst,kommer att forsätta följa den med spänning.Det låter som ni har fullt upp med det roligaste som finns Shopping..och mycket annat förstås.Ha det bra hälsa familjen.Kramar från oss.

2008-07-03 @ 20:13:30
Postat av: maja och olle

Är det familjen Vimse som är ute och reser

Vi har fösökt få kontakt med inte lyckats.

Vi tänker försöka igen

Häls

Anders ch Eva hälsar oxå

2008-07-03 @ 23:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0