Redo för skolan!

Äntligen har vi fyllt i alla papper! Det är helt otroligt vad mycket det är, och så är ju allt i 2 uppsättningar, Ida och Olle. Filip får väl hem en laddning imorgon först. Han ska vara i klassrum 301 kl 09.00, då får han sitt schema.
Det var inte bara vi som skulle handla skolsaker idag. Vi åkte till WalMart och där var rena hysterin bland pärmar , pennor, limstift osv. Och väldigt utplockat. Sen är det svårt o veta vad allt betyder på listan vi fått, men vi frågade oss fram. Olle ska bla ha med sig; 20 vässade blyertspennor, sudd, limstift, 6 plastmappar i blandade färger varav 2 med "prongs", tvål, ansiktsservetter, sax, kritor, färgade pennor o lite till.......Ida ungefär samma saker men inte riktigt. Rörigt var det kan jag säga.
Men nu är vi som sagt äntligen klara med allt som ska fyllas i. Det var lite oroligt ikväll när barnen skulle lägga sig.....Både Ida o Olle vill gärna att vi ska vara med imorgon i skolan. Olle har gjort sin första läxa. Han skulle skriva 3 meningar på ett kort som beskriver honom. 2 av meningarna ska vara sanna, den 3:e falsk, och så gäller det för fröken o klassen att lista ut vilken som inte stämmer in. 
Annars har det varit mycket på tv:n angående orkanen Fay idag. Undrar om det varit "lugnet före stormen" för så här fint väder som vi haft idag, har det inte varit på länge, vi får väl se vad som händer.....Dags att ställa klockan, imorgon ska vi hoppa upp kl 06.30 och det var länge sen.......

Kommentarer
Postat av: Charina o Kjell Åkermark

Lycka till alla tre på första dagen i skolan!!! Det här fixar ni GALANT! Ni är ju så duktiga ! Vi följer er i tanken, så ni är inte ensamma. Bamsekramar till er!! från farmor o farfar.

2008-08-18 @ 06:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0