Måndag 4/8

Idag har det inte hänt så mycket. Vi sov länge som vanligt. Skypade med Malin & Co (alla ville inte va med). Sen åkte vi till Olle och Idas skola; Pride och lämnade in alla pappren. Det som saknas nu är "report card" från Sverige , som vi inte har. Men jag ska be dom faxa över intyg att de gått resp klass i Sverige och att de klarat sig bra. Hoppas det räcker. På Filles skola kan vi komma tidigast på onsdag, men då är det minst 4h kö, så det var inte att rekommendera. Vi tar det efter NYC, och det var ingen brådska enligt hon i receptionen. 
Efter skolorna åkte vi och handlade, och sen när vi kom hem så anlände Tobbe & Co. De hade haft det toppen på sin tur i södra Florida. Innan de kom tillbaka så hann jag skypa med Jenny o Mamma o Pappa. Dessvärre var det ingen bra täckning  i Hogstad, så vi ska prova imorron (tis) igen , och då fyller även Pappa år, hipp hipp hurra!!!! Mycket födelesedagar är det i dessa tider:)
Imorgon (tis)flyger Fredrik till Dallas och kommer åter på onsdag. Då kommer fam Rydheim från Täby Skarpäng till oss, ska bli jättekul!! Dessvärre är det ju fullbelagt här, så de måste tyvärr ta in på hotell.......men vi hoppas att vi kan umgås med de hela onsdagen här hos oss på Cory Lake.
Imorgon (tisdag) så får vi se vad vi ska hitta på, förmodligen blir det nån form av shopping, återkommer om det, nu är det hög tid att sova!!!! God natt!

Kommentarer
Postat av: Malin Edenkrantz

Hej vännen! Det är så häftigt att få följa med dig så här från andra sidan atlanten.Att ni har det bra beöver man ju inte fråga utan det syns.Det är så fint.

Hoppas att alla papper kommer till rätta.Va rädd om dig Kram Malin

2008-08-05 @ 13:04:28
Postat av: Nina

Hej!

Hemma igen efter en underbar vecka i Lysekil med fotbollscup, som Ralle och grabbarna vann!

Har läst ifatt allt jag missat i veckan, det är så kul och spännande att följa er!

Känns som ni är så nära.....

Kram så länge!

2008-08-05 @ 23:21:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0