Kändis i ishallen!

Träningarna gick lika bra idag. Olle fick träna ett pass till direkt efter sitt ordinarie. Han kommer nog få spela ihop med de som är 1 år äldre. Filip spelade "match" och hans lag vann med 3-1, han blev 2-måls skytt! Nu ska vi hålla koll på hemsidan för att få veta vilka lag de hamnar i, vet inte när det blir klart, eller när träningarna sätter igång.
Sen träffade vi Peter Nyman! (hockeykille från Mjölby) Han bor i Melbourne på östkusten (ca 2h från Tampa) och jobbar som Hockey Director för Space Coast Hurricanes, han har bott här i 5 år tror jag han sa. Vi har mailat lite med honom nu för att få lite tips ang hockeyn. Det var allafall jättekul att träffa honom, och han var sig lik! Han var på väg till en match med sitt lag  och svängde förbi Brandon för att träffa oss. Synd att inte Fille kan träna för honom!
Nu har vi fixat lite här hemma, Fredrik har fått upp hyllor ute i garaget, och jag har packat upp våra kartonger. Olle har gjort läxa som han har tills i morgon, vi ska fortsätta att öva lite till på den, men det får vi göra på restaurangen som vi ska till nu!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0