Grattis i efterskott Sebbe!

Kusin Sebastian fyllde 15 år igår, och vi hann inte med o ringa......förlåt! Stort grattis från oss alla!!
Våra gäster anlände som vi trodde ganska sent, de var mer än 3 timmar försenade från Chicago, så innan de var hos oss så var klockan 02.00. Då  blev  det lite plockmat och vin, och sen så var alla så trötta så vi somnade gott. 
Vi vaknade ca 10.00, och käkade frukost. Efter det så bestämde Tobbe att vi skulle på studiebesök på Pullman Holt, och sedan skulle vi andra,(alla utom Tobbe o Freddan) fortsätta till Universal Plaza, det stora shoppingcentrat som fam Johnson hann med att besöka utan oss. Helt suveränt var det! Ida shoppade sin skoluniform; en beige kjol och en vit topp. Olle köpte Quiksilver kallingar, Puma svettband och en skjorta på Abercrombie. Petra köpte en skjorta på Hollister ,jeans på Abercrombie, Fille en skjorta där, och Oscar en Quiksilver ryggsäck. Åsa "fyndade" True Religion jeans, och jag o Mackan gick tomhänta därifrån......
Väl hemma blev det grill och därefter basketmatch som vi vuxna förlorade stort......och efter det givetvis poolbad med bubbel i bubblet:)
Nu är klockan väldigt mycket, så det är hög tid att sova!! Imorgon hoppas jag att få med mig Petra på en powerwalk runt Cory Lake innan de drar vidare ner mot Miami Beach och Key West. Sov gott!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0