Förberedelse för skoldag nr 2

Fick ett inspelat telefon meddelande att skolorna är öppna som vanligt imorgon. Så nu är skolväskorna packade och lunch förberedd. Både Olle o Ida ska ha med sig egen lunch. Det blir äggmacka, frukt och yoghurt och en vattenflaska, och de har varit o köpt fina små väskor att ha allt i. Fredrik kom hem från jobbet och fick ta barnen och åka o handla. Man blir så trött av att ingenting göra, jag orkade inte!! Hur ska detta gå? Imorgon är det tänkt att Fredrik ska flyga till Alabama redan kl 07,00, så han måste upp väldigt tidigt. Idag har det varit många flyg inställda (60 avgångar tror jag) så han får ringa flygplatsen först så han inte åker dit i onödan. Och Fay har vi inte märkt något av , och nu är klockan 21,30, men än är inte faran över......

Kommentarer
Postat av: Sophia

Hihi, vilka nyttiga duktiga svenska barn (och föräldrar förstås). Deras klassisar kommer säkert att ha med sig chips och kakor till lunch.

2008-08-20 @ 07:05:31
Postat av: Toja

Vet inte om jag håller med om att du "inget gör". Herregud - det verkar ju vara jättejobbigt att vara lyxhustru och styra och ställa med allt och serva hemmet. Tycker det låter som du behöver anställa lite personal till hushållet - städerska, kokerska, tvätterska, chaufför..... :)

KRAM

2008-08-20 @ 10:41:18
Postat av: Nina

Hej vännen!

Spänningen är olidlig tills nästa gång man kan starta bloggen och continue....

Orkaner, inbrott, nytt land/ny kultur/språk, New York resa, oro/stress/ånger, skolstart, tandläkare, allt extra papperarbete m.m.

Du har all anledning att vara trött och det kommer gå skit´bra!!!!

Ni är alla underbara!!

KRAM















2008-08-20 @ 13:35:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0