Downtown, International Plaza och Ybor City

Så har vår dag varit! Vi började med att åka Downtown för att se vad det finns för shoppingstråk i stan. Och så besvikna vi blev, för det funkar inte så här i Tampa! Det är affärsfolket som håller till där, och shoppar gör man i olika "mall". Så killarna åkte vidare för att titta på båtar och motorcyklar, och vi tjejer åkte till Westshore Plaza för o spana in shoppingen där. Vi gick ett litet varv där, men sen bestämde vi oss för att åka "rakt över gatan" till International Plaza istället, som vi gillar bättre:) Lunch o shopping blev det och sen hem o fixa till oss för kvällens middag. Det blev favorit i repris, restaurang Bernini i Ybor City, där vi var med fam Johnson. Servitrisen kände faktiskt igen oss:) På väg in till Ybor City så började det åska o blixtra rejält! Två gånger minst, så slocknade hela restaurangen, bara nån sekund, men ändå.......så vi skyndade oss att beställa mat, käkade och sen åkte vi hem. Nu ska jag ta min bok (eller Åsas bok menar jag) o lägga mig o läsa lite. Jag började i den idag, Lyckans Hjul av Kajsa Ingemarsson. Imorgon kommer fam Rydheim hit, ska bli så kul!!!

Kommentarer
Postat av: Sophia

"Vi gick ett litet varv där, men sedan bestämde vi oss för att ÅKA rakt över gatan". Hahaha, det är härligt att se att ni ha acklimatiserat er så fort. Här är det otrevligt Skänninge Marknadväder, inget Håkans Trädgårdväder heller för den delen, men men, det kan ju bli bättre. Jag är lite nyfiken på några gossedjur Sibbe och Mackan säljer. Något slags djur som blir som kudde och filt eller något liknande. Nåja, rapport kommer efter den största begivenheten i år (förutom Mello förstås) :-).

Kraaaam

2008-08-06 @ 09:14:54
Postat av: Toja

Ja du Carina - vet inte om det kanske är så att Skänninge marken gråter för att du inte är här. Men så här grått och ruskigt har det nog inte varit på länge på Skänninge Marken. Men det blir en sväng framåt kvällen ändå - även om det blir under betydligt lugnare former än tidigare år tillsammans med er :). Kommer att sakna dig där!

KRAM

2008-08-06 @ 11:01:15
Postat av: Anonym

Hej Carina !



Fick reda på idag av Jenny att du bloggade. Har med spänning läst er resa från start. Låter så härligt! Är riktigt avundsjuk!!! Hoppas och tror att ni får det underbart. Kramar i mängder Marika o Arvid

2008-08-06 @ 17:14:31
Postat av: syster malin

Hej! Nu har vi kommit hem från marken, barnen har åkt karuseller och köpt godis, hann ju inte titta så mycket men jag åker nog in själv imorron kväll. Vädret blev riktigt bra till kvällen. Ja, det kändes ju lite konstigt o inte va på fest:)Vi skymtade bara festen hos Nisse o Jessica när vi åkte hem, det såg ut som om dom hade väldigt kul!!:))

Rapporterar om jag köper nåt imorron, puss o kram!

2008-08-06 @ 22:10:46
Postat av: Jenny

Hoppas att det var lika gott denna gång :-)

2008-08-07 @ 15:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0