Snart åker vi

Väskorna är packade och klara, imorgon åker vi! Vi flyger från Orlando klockan 14:40 och ska landa i Stockholm på torsdag förmiddag 12:20 om allt flyter på som det ska. Och det får vi verkligen hoppas, då vi har tid på Polisen i Täby C kl 14:15 för förnyelse av våra pass. Idag har vi mest fixat o trixat inför resan, det återstår dock en viktig sak. Vi har inte bokat in Molly på Lodgen än. Jag väntar nämligen fortfarande på att Julie, Bellas matte, ska höra av sig. Eventuellt får Molly bo hos dom och det vore ju toppen.
Nu kollar vi på Allsång på Skansen. Imorgonbitti hinner vi med en powerwalk runt sjön med Molly, innan det bär av mot Sverige........

Familjen är fulltalig

Ikväll var första gången på väldigt länge som familjen var samlad till middagen. Freddan kom hem igår eftermiddag, ganska pigg trots lång flygresa, så en middag på Macaroni Grill orkade han med. Då var alla med förutom Olle som var kvar hos Joey i Ellenton. Därefter åkte vi direkt hem och bums i säng. Tror vi sov före kl 22.00, inte illa en lördagkväll. Men så vaknade vi pigga och utvilade imorse och började dagen med ett varv runt sjön. Jag åkte ner till Ellenton (50 min) och hämtade hem Olle efter hans hockeyträning, och sen åkte hela familjen och handlade på Walmart. När vi kom hem från affären så kom inte Molly o mötte oss som hon alltid gör. Vi ropade och letade i hela huset, men ingenstans! Jag var uppe i Idas rum, ingenting. Men sen gick Ida upp och hittade henne instängd i badrummet. Lilla gumman, dörren hade slagit igen och därinne var hon fast. Tur att vi inte var borta så länge. Snacka om att hon blev glad att se oss.
Nu har Ida gjort efterrätt som vi ska äta, fruktsallad!
Har påbörjat packningen, rekordtidigt för att vara mig :)
 
 

Fredag

Ikväll har Ida och jag varit i Brandon och kollat när bröderna Åkermark spelat highschool match ihop. Olle och Filip i samma lag, hur kul som helst! Detta var andra matchen de spelade ihop, första matchen missade vi då vi var i Barcelona. Den gången blev det förlust med 8-0, men idag blev det vinst med 8-1. Det roliga var att Filip var superfrustrerad efter förra matchen, då han inte fick göra mål, och att de dessutom fick storstryk. Kanske ska tillägga att nivån på highschool hockeyn inte direkt går att jämföra med vad Filip är van vid. Så idag var han extra taggad och skulle minsann visa hur hockey ska spelas, och definitivt göra mål. Ojojoj, så många chanser och så många missar:) Fast även en massa assist och bra spel såklart, men det där målet ville sig inte riktigt. Ida och jag började bli lite smått oroliga på läktaren när endast 2 minuter återstod av matchen. Måtte han få göra mål!
Tro´t eller ej, men med 20 sekunder kvar lyckades han tillslut få in pucken. Jösses vad vi garvade i bilen på väg hem. Filip skrek nämligen av lycka på isen när han gjorde mål......alltså 8-1 målet.....
Olle följde med Joey hem igår efter träningen och har inte varit hemma sen dess. Vi möttes upp i Brandon ikväll, men eftersom Joey bor nära rinken i Ellenton, och de har träning både lördag och söndag, så åkte han med dem hem igen.
Nu blir det en lugn kväll framför tv:n. Fille och Ida kollar på Pretty Little Liars och jag ska kolla nya Wallander filmen. Imorgon kommer Freddan hem!
 

Sommarlov

Olle åkte på träning i söndags när Wennerbergarna åkte till Orlando, och stannade kvar hos en kompis efter det. Igår åkte jag ner till Ellenton och hämtade upp dem, men inte skulle de sova hos oss inte. Släppte av dem hos Ty, som bor nära oss. Där fick jag hämta dem idag efter mitt besök hos frissan, utväxten är fixad. Hem hit en snabb sväng för att lämna av väskor, sen vidare till en annan kompis, Adam, där de skulle fiska. Nu är de dock här och vi har precis käkat.
Jag tände grillen och satte på Allsång på Skansen. Vilken sommarkänsla! Nedräkning till Sverige.....
Kött och hamburgare
Tater Tots, vitkålsgratäng och gröna bönor till det.
Olle, Adam, Ty och Drew
Förutom frissa besök har jag hunnit med att baka min variant på kesobrödet. Freddan åkte till London idag, kommer hem på lördag igen.
Nu tittar jag på Håkan Hellström (efter Allsången) och längtar tills på onsdag då vi åker till Sverige...... :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fullt hus, tomt hus......

Huset ekar tomt sen i söndags då fam Wennerberg packade ihop och åkte vidare mot Orlando. Nu har de spenderat 2 nätter där och avverkat 2 parker, och idag flyger de hem till Sverige igen. Tiden gick alldeles för fort!
Söndagförmiddagen ägnade jag åt att städa och tvätta, för på eftermiddagen fick vi besök från Boxholm. Fam Gustavsson är här på semester, de är 14 pers totalt, så några passade på att komma förbi på en fika. Kul!
 
Grattis på födelsedan Anneli!
Vi hann med en sväng på sjön. Peter, Mikael, Molly, Philip och Freddan
 
Även Freddan packade väskan och åkte iväg måndag-tisdag. Idag kommer han hem igen, men åker vidare redan imorgon, till London!
Tillbaka till 4:e juli. Vi bestämde oss för att åka ut till Clearwater beach en sväng. Resan ut tog 2h, vi som trodde vi skulle slippa köerna eftersom vi kom iväg ganska sent, men tji fick vi. Vi började med att äta lunch på stranden till livemusik, trevligt.
Det blev allt mörkare och mörkare på himlen, men barnen hann med att bada i 1h innan vi packade ihop oss och regnet kom.
Det blev middag hemma på kvällen och massor med fyrverkerier, dock inte från oss.
Martina och jag gick all-in och hade på oss stjärnjeans och de amerikanska färgerna dagen till ära.
Molly stackarn gillade inte alls fyrverkerierna, så jag är glad att vi var hemma hos henne så hon slapp vara ensam. Det var ju även hennes födelsedag!
Äntligen har vädret vänt och nu är det soligt och fint. Sen i lördags har vi haft toppenväder, utan regn. Så Wennerbergs sista dagar här blev åtminstone soliga.
Killarna gjorde egen isglass.
Nu ska jag lägga mig på bryggan en stund. Har börjat fundera på packning, på onsdag nästa vecka åker vi till Sverige! Tjohoo vad vi längtar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 4th of July och GRATTIS till Molly som fyller 3 år

Här sitter vi vid frukostbordet och ska försöka hitta på nåt kul att göra denna lediga dag. Vädret har varit bedrövligt den senaste veckan, regn och åska i mängder. Tur att vi kom iväg och fick sol i Miami och Key West.
Vi bodde på The Betsy Hotel i South Beach, mitt på Ocean Drive. Coolt och fräscht!
I Key West bodde vi på Southernmost on the Beach Hotel, vilket vi verkligen kan rekommendera! Toppen!
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår tog Anders och Martina med sig Olle, Lukas och William till Vattenlandet. Tyvärr var det både åska och regn och då stänger de av attraktionerna, men de hann ändå åka det mesta tillslut.
Foto Martina Wennerberg :)
Själv var jag hos tandläkaren och slutförde min rotfyllning, efter det var jag på lunch med tjejerna från Zumban som ville hinna träffa Patricia innan hon åker hem på lördag.
Eftersom vädret varit ostadigt har det blivit en hel del shopping. Wennerbergarna åkte till Ellenton i måndags, i tisdags åkte även jag med och då blev det International Plaza. En snabb sväng till Wiregrass hann vi med igår eftermiddag. Kvällen igår blev lugn här hemma för mig och Martina och barnen, men Anders och Freddan åkte till Prime Bar och drack öl.
Jag fick ju någon slags magbakterie i Key West och den hängde i flera dagar. Började misstänka salmonella, men nu har det äntligen gett med sig.
 
Nu är det dags för dusch, vi har precis bestämt oss för att åka till Clearwater Beach idag. Väderprognosen är dock ostadig, då de varnar för regn och åskskurar framåt dagen.....
Och sötaste Molly fyller 3 år idag, HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!!!
 
 
 
 
 

RSS 2.0